Am primit această informație de la o persoană din Teleorman, care a și postat următoarele informații halucinante pe pagina de Facebook:

Ionela Popescu, directorul DSP Teleorman transmite unităților sanitare din Teleorman formulare în limba chineză/engleză fără a fi traduse autorizat!

Oare există vreun “traducător autorizat” în spitalele unde aceasta a transmis formularele? Ori așa se comunică documentele oficiale?! D.S.P.-ul o fi înțeles chineza? Chiar suntem curioși ce o fi înțeles doamna Ionela din acele formulare… măcar ideea de bază!

Cert e că noi am înțeles ideea de bază și vă informăm ca, în situația în care sunteți suspecți de infecție cu acest CORONAVIRUS, doamna Ionela Popescu și prefectul de Teleorman, Liviu Dumitrașcu, vă trimit în… TABĂRĂ! Toți suspecții de coronavirus vor fi trimiși în Tabăra DUNĂRICA din Zimnicea!

Ionela Popescu, numită recent ca director în cadrul DSP Teleorman, nu că ar fi recomandat-o cunoștințele în domeniu deoarece a terminat Institutul Politehnic București – Specializarea Metalurgie ci, doar pentru faptul că, urmare preluării guvernarii PNL, a avut susținere din partea soțului. Soțul acesteia este nimeni altul decât Dumitru Dan Popescu – directorul general regional la D.R.D.P. (îşi desfăşoară activitatea în judetele Ilfov, Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Buzău, Teleorman, Giurgiu şi parţial în Ialomiţa şi Călăraşi). “

P.S. Am primit acest chestionar de la o persoană revoltată că nu înțelege… CHINEZA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here