Primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, care s-a filmat în timp ce îşi umilea şi pedepsea fiica, punând-o să stea dezbrăcată în genunchi, nu mai este membru PNL, iar partidul se dezice de el şi condamnă violenţa împotriva copiilor, se arată într-un comunicat al PNL.

Anunţul a fost făcut joi, de preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, pe pagina de Facebook a formaţiunii politice. 

Premierul Ludovic Orban a infirmat însă faptul că s-ar fi aflat la un șpriț cu candidatul la primăria Bistrița: “Nu cred că a spus așa ceva. N-am văzut filmulețul că sunt în activitate și acuma. Credeți că eu pot să urmăresc fiecare candidat? Nu e candidatul nostru, e candidat independent”, a replicat premierul Ludovic Orban. 

“Ca urmare a înregistrării apărute în spaţiul public, cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, PNL Bistriţa-Năsăud precizează că acesta nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea Partidului Naţional Liberal.

Ne delimităm categoric de acest tip de comportament şi condamnăm ferm orice act de violenţă împotriva copiilor, indiferent de agresor. Orice gest reprobabil la adresa minorilor trebuie cercetat şi pedepsit.

Partidul Naţional Liberal nu va accepta niciodată să fie asociat cu violenţa de orice tip, cu atât mai puţin cu cea îndreptată împotriva minorilor, în familie sau în afara ei. Suntem partidul care susţine înăsprirea pedepselor împotriva agresorilor și împotriva actelor de violenţă verbală şi fizică”, se arată în comunicatul PNL Bistriţa-Năsăud, semnat de preşedintele Ioan Turc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here