Nimic nu e întâmplător și, oriunde te uiți în profunzime, dai de George Soros. Cu atât mai mult cu cât vedem cum forțează Erdogan granița cu Grecia, escaladând conflictul la unul armat. Primul caz de grănicer elen rănit de gloanțele forțelor de ordine turcești a fost înregistrat ieri, după ce, zilele trecute, forțele de ordine elene au fost efectiv bombardate de migranți cu fumigene, lacrimogene și sticle incendiare, furnizate de turci. Tot ieri, când Erdogan a fost prezent la un eveniment la Bruxelles, a fost întâmpinat de diaspora turcă și le-a transmis, în fața camerelor de filmat, că “migranții care vin sunt ochii, urechile și brațele mele în Europa”. Aceasta este o declarație de război, fără niciun dubiu.

Reamintim că o poză similară a făcut înconjurul României și că timpul a dovedit că Soros este bine înfipt în România, încă din ’89. De la administrația publică, la sistemul judiciar și educațional, până la infestarea societății civile cu ONG-uri cu caracter politic. Atât poza cu Erdogan, cât și cea cu Brucan, datează cam din aceeași perioadă, când George Soros profita de haosul mondial pentru a-și implementa planurile globaliste.

Austria și Polonia au convenit să trimită zeci de ofițeri de poliție pentru a-și ajuta colegii din nordul Greciei să țină granița greco-turcă împotriva unui aflux de zeci de mii de refugiați și migranți. Sursele au spus că Polonia a fost deja de acord să trimită 100 de ofițeri de poliție în regiunea de frontieră Evros din nord-estul Greciei și este pregătită să trimită mai multe, la cererea Atenei. O înțelegere similară a fost obținută și cu guvernul austriac, 13 ofițeri ai forțelor speciale ale poliției urmând să ajungă la Evros în zilele următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here