ALDE Prahova a luat act de hotărârea guvernului în ceea ce privește suspendarea cursurilor și de dorința ministrului de resort de a organiza cursuri online până la ieșirea din criza provocată de coronavirus. De aceea, propunem guvernului livrarea imediată a platformei online a partidului, convertibilă în scopul organizării de cursuri pentru întreg sistemul de învățământ românesc. De asemenea, putem asigura asistența tehnică pentru implementarea sistemului până la sfârșitul acestei săptămâni. Firește, totul va fi gratuit.”, se arată în comunicatul de presă al organizației ALDE Prahova.

Concret, este vorba despre aplicația creată de firma lui Cătălin Beciu, Președintele ALDE Prahova, și fostul președinte al Partidului Neoliberal, menită să digitalizeze complet birocrația internă a partidului. Acest lucru va permite gestionarea datelor și acțiunilor de partid în timp real, precum și comunicarea constantă cu șefii organizațiilor din teritoriu, activiști de partid și simpatizanți, etc.

În propunerea extinsă către Guvernul României, se urmărește exact același lucru: Continuarea procesului educațional, de la distanță, folosind aplicația care le va permite elevilor să comunice în timp real cu personalul didactic și să ia parte la cursuri online. Ar fi o măsură excelentă în contextul pandemiei de coronavirus, dar și un mod de a implica elevii în activități educative folosind mijloacele tehnice cunoscute și plăcute pentru ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here