Scandalul Trump-Ucraina, ce nu se spune:

0
392

Cele mai importante aspecte ale „scandalului Trump-Ucraina”, care au condus la declansarea procedurii de punere sub acuzare a lui Donald Trump, nu sunt spuse, nici măcar de catre republicani.

Trump a fost foarte probabil motivat politic dacă, într-adevăr, a sistat ajutorul militar Ucrainei în schimbul inceperii unei investigații asupra liderului democrat Joe Biden. Deși, din transcrierea apelului dintre Trump și președintele ucrainean Volodymr Zelinsky, nu reiese un astfel de troc.

Dar ceea ce nu se spune în mass-media este contextul acestei povești, care arată că, indiferent de politica, Joe Biden ar trebui să fie, într-adevăr, cercetat penal, atât în ​​Ucraina, cât și în Statele Unite.

Victoria Nuland si agentul CIA care se presupune a fi organizat lunetistii care au omorat 100 de oameni in timpul protestelor din Ucraina

Știm din conversația telefonică aparuta in media, la începutul anului 2014, între Victoria Nuland, atunci secretar de stat adjunct pentru afacerile europene și eurasiatice, și Geoffrey Pyatt, atunci ambasador al SUA în Ucraina, că vicepreședintele Biden va juca un rol important în „intermedierea” rastunarnarii guvernului ucrainean ales, cu ajutorul SUA. La scurt timp dupa aceasta conversatie telefonica, asa s-a si intamplat.

https://youtu.be/U2fYcHLouXY?t=455 Victoria Nuland vorbeste despre banii investiti pentru a “democratiza” Ucraina. Exact aceeasi suma despre care facea vorbire Rudy Giuliani, acum doua zile.

Aceasta este cea mai mare crimă din această poveste: Răsturnarea ilegală a unui guvern suveran.

Aterizand in plina lovitură de stat, fiul vicepreședintelui Biden, Hunter Biden, a obținut imediat un post cheie in conducerea celui mai mare producător de gaze din Ucraina, Burisma Holdings.

“Curtea Supremă de Corupție din Ucraina a obligat Biroul Național Anticorupție din Ucraina (NABU) să inceapa o ancheta privind răsturnarea ilegală a unui guvern legitim și suspiciuni de corupție. In dosar apare numele celui de-al 44-lea președinte al SUA, Barack Obama, fostul președinte ucrainean, Pyotr Poroshenko și fostul vicepreședinte american, Joseph Biden”, a spus parlamentarul ucrainean ,Renat Kuzmin,

“Curtea Supremă de Corupție din Ucraina a obligat NABU să investigheze suspiciunile cu privire la confiscarea puterii guvernamentale din Ucraina și delapidarea banilor bugetului de stat și asistență financiară internațională din partea membrilor administrației Obama pentru Poroshenko“, a spus Kuzmin pe pagina sa de Facebook. De asemenea, Kuzmin a postat numele lui Biden și a atașat o copie a rezoluției judecătorești corespunzătoare.

Procurorul general al Ucrainei a întocmit un act de acuzare împotriva proprietarului companiei de energie Burisma Holdings, fostul ministru al Ecologiei, Nikolai Zlochevsky, care conține informații despre fiul fostului vicepreședinte american Joe Biden, Hunter Biden, în calitate de membru al conducerii Burisma. împreună cu partenerii săi, acestia au primit 16,5 milioane de dolari pentru serviciile lor.

https://youtu.be/tCO3nW3cnHM?t=2280 Fostul primar al New York-ului, Rudy Giuliani, a început seria de dezvăluiri cu privire la imixtiunea lui Obama, Biden, Soros, în evenimentele tragice din Ucraina și nu numai. Rudy Giuliani a afirmat în acest clip că 5 miliarde de dolari, din banii contribuabililor americani, au fost transferați, sub masca “US AID”, către ONG-urile lui Soros și alte ONG-uri similare. Acestea, spune el, sunt ONG-uri are promovează politici marxiste în Ucraina, dar și în alte țări, afirmând că un ONG din Italia a primit o parte din acești bani pentru a promova politică globalistă a lui Soros.

Deci, pentru a rezuma:

Joe Biden a participat la răsturnarea ilegală a guvernului unei țări străine, la instalarea băieților săi in functii cheie și demiterea celor care i se opuneau, la jefuirea banilor statului ucrainean, la santajarea oligarhilor locali, la “sifonarea”  împrumuturilor FMI si la alimentarea fratricidelor din Donbass etc.

Este cu atât mai interesantă, acum, afirmația lui Hans Klemm despre mitingul PSD din iunie 2018: “Să spună mersi că nu au fost lunetisti pe clădiri!” , facand trimitere catre Euromaidanul din Ucraina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here