Stephanie McMahon, fiica lui Vince McMahon, preşedintele celei mai importante federaţii de wrestling din lume, WWE, vede în Serena un potenţial imens pentru “sportul” care prinde, încă, foarte bine dincolo de Ocean. De aceea, Stephanie i-a lansat Serenei o invitaţie: “O vreau pe Serena! E minunată! Ar fi un adevărat spectacol cu apariţia ei. Trebuie să i se dea o şansă după ce va renunţa la tenis. Femeile în ring au început să prindă la public şi să facă audienţe mai bune. Lumea cântă, acesta este wrestlingul şi este pe val acum cu această mişcare prin care se dă femeilor şanse”.

Totuşi, şansele ca şi Serena Williams să accepte o asemenea ofertă sunt destul de mici, în contextul în care marea campioană americană a transmis că ar mai vrea un copil, dar şi că nu şi-a încheiat, încă, activitatea în tenisul profesionist.

După un an de pauză şi un 2018 în care a jucat puţin, Serena e aşteptată să revină în forţă la Australian Open, în ianuarie, când va încerca să obţină al 24-lea turneu de Grand Slam al carierei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here