“Sănătatea și educația sunt doi piloni pe care trebuie să construim, pentru că orice companie, fie ea și privată, lucrează cu oameni și daca nu avem oameni educați și un domeniu al sănătății bine structurat, este evident că mediul privat nu are cum să aibă rezultate cu oameni nepregătiți, sau cu oameni bolnavi.

Vorbind despre sanitate, nu văd o preocupare a decidenților, având în vedere această criză a coronavirusului, să clarifice situația.

Cu mare surprindere am aflat că nu avem clinici de dezintoxicare pentru minorii care apucă pe o cale greșită. Deși avem nenumărate cazuri scoase de presă la suprafață. Nu avem o legislație dură pentru traficanții de droguri. Deci, nu avem nici prevenție, nici tratament. Este alarmant că nu avem astfel de centre pentru minori pentru dezintoxicare și fac apel public către Ministrul Sănătății și Prim-ministru pentru crearea acestor centre în fiecare reședință de județ. Cred că și autoritățile locale trebuie să se implice financiar și prin găsirea de spații unde aceste centre să apară.

Până la urmă, așa cum avem grijă de acest segment al populației, așa avem grijă de viitorul nostru. “, a declarat europarlamentarul Maria Grapini.

Aceste realități ar trebui să tragă un semnal de alarmă, atât la nivel cetățenesc, cât și la nivel instituțional. Consolidarea sănătății și educației sunt prioritatre, atât pentru buna dezvoltare personală a individului, cât și pentru dezvoltarea sectorului privat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here