Șocant: Consultul la camera de gardă a spitalului Victor Babeș costă 50 de lei!

0
1045

Un bucureștean a relatat ieri pe Facebook cum a fost primit la Spitalul de boli infecțioase Victor Babeș și cât l-a costat consultul :

CHIAR S-A PRIVATIZAT “SĂNĂTATEA”!! După trei zile în care m-am simțit rău, prezentând simptome de gripă azi, duminică, m-am prezentat la Camera de gardă pneumologie a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și tropicale dr.Victor Babeș din București. Ajuns aici, am rămas perplex! Mi s-a cerut o taxă de 50 lei, primind asigurarea că, dacă voi fi internat, (Doamne ferește), mi se vor returna banii. Deși am plătit, o viață, asigurări de sănătate, deși m-am prezentat la o cameră de gardă urgențe a unui spital de stat, a trebuit să plătesc! M -am gândit că mi se va face un test antigripal și că, pe perioada prezenței mele în spital, voi primi o mască! Aiurea! Mai rău este că, în urma mea, la camera de gardă s-a prezentat un tânăr cu evidente semne de boală, ce abia se ținea pe picioare și care nuba avut cei 50 lei. Bineînțeles, a fost “ejectat” din spital! Stau și mă gândesc în ce lume trăim! Unde vom ajunge cu penalii ăștia din P(D)NL? Pe de o parte, mă bucur să știu că i-au votat 66% și mă rog să aibă nevoie de asistență sanitară doar ei!”

Acesta este un caz penal, dacă nu cumva există o HG/OUG adoptată noaptea, ca hoții, care reglementează această practică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here