Accesoriu pentru monitorizarea sănătății pisicii

0
104

Acest tracker de activități pentru pisici ar putea ajuta la monitorizarea stării de sănătate a prietenului blănos.

Pandantivul PurrSong este un dispozitiv minuscul care măsoară activitatea și somnul pisicii tale. Poate anunța când pisica ta are o schimbare în rutina sa.

Ideea unui tracker de fitness pentru pisici ar putea suna ridicol. Pisicile nu fac sport , așa că de ce ar fi nevoie de un Fitbit pentru pisoi? Ce urmează, o bandă de alergare în formă de Peloton pentru pisici, astfel încât să poată participa la antrenamente online cu alte pisici?

Din fericire, pandantivul PurrSong nu exagereaza cu niciun fel de șmecherii. Pur și simplu urmărește activitatea și somnul pisicii tale. Ideea este să obțineți date reale despre rutina normală a animalului dumneavoastră de companie și să urmăriți acele momente în care pisica întrerupe acea rutina. Ideea este că , atunci când prietenul tău felin începe să uite de acea rutină, acesta ar putea fi un indicator că ceva este în neregulă.

După cum știe oricine a avut vreodată o pisică, detectarea momentului în care pisica ta este bolnavă doar prin observație poate fi dificilă, mai ales că pisicile încearcă să se ascundă când sunt bolnave. Pandantivul speră să identifice un model neregulat din timp, astfel încât să puteți solicita îngrijiri veterinare mai devreme.

Informațiile de la tracker sunt transmise prin Bluetooth către o aplicație de pe telefon care vă poate avertiza atunci când există un model anormal. De exemplu, dacă pisica dvs. nu este la fel de activă ca de obicei, veți fi înștiințat despre asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here