Tenismanul sârb Novak Djokovic şi-a reluat antrenamentele la clubul de tenis Puente Romano din Marbella (provincia Malaga), instalaţie pe care o foloseşte în exclusivitate, respectând toate măsurile de siguranţă împotriva noului coronavirus, informează EFE.

Numărul unu mondial a susţinut deja două şedinţe de pregătire pe terenul central Manolo Santana, doar în compania fratelui său Mirko şi a jucătorului spaniol Carlos Gomez-Herrera.

Djokovic are acum întregul club la dispoziţie, deşi nu poate folosi vestiarele, aşa cum prevăd reglementările, şi se limitează pur şi simplu să intre pe teren pentru a se antrena.

Instalaţia respectivă se află în cadrul unui hotel de lux de cinci stele, care a găzduit întâlnirea de Cupa Davis dintre Spania şi Marea Britanie, în februarie 2018, printre alte competiţii.

Directorul unităţii, Alberto Munoz, a declarat că Djokovic este o persoană “foarte apropiată şi simplă” şi că poate fi văzut în timpul antrenamentelor din exterior, deoarece terenul este deschis.

El a mai subliniat că sârbul este “un model de conformitate faţă de măsurile sanitare”, întrucât “menţine întotdeauna distanţa de siguranţă” faţă de puţinii colaboratori care îl însoţesc.

Munoz a explicat că, în timpul pandemiei, s-a efectuat o întreţinere completă a terenului de tenis, ceea ce i-a permis lui Djomovic “să se poată antrena rapid”.

Clubul, cu o istorie de peste 25 de ani, speră să-şi poată redeschide facilităţile pentru public “în câteva săptămâni” şi, între timp, se bucură de prezenţa liderului mondial al tenisului, aflat în izolare la Marbella.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here