Am analizat prestația de astăzi a doamnei Violeta Alexandru, Ministrul Muncii din guvernul demis, în cadrul emisiunii de la RTV.

“Tu muncești, te chinui, ești epuizat, dar nu ești eficient!”. Cu alte cuvinte, munciți prost, oameni buni. Sau, cum ar spune domnul Vasilescu de la BNR, “luați-vă al doilea, al treilea job”, dacă vreți bani și pensii.

Sistemul public lucrează primitiv! Statul a eșuat în a ține evidența anilor munciți de fiecare angajat!”. Iată și justificarea externalizarii serviciilor de gestiune și calcul a pensiilor, respectiv privatizarea sistemului de pensii, adică promovarea pilonului doi de pensii.

Ce este pensia?


“Pensia este o realitate crudă de care se lovesc oamenii.” Pe principiul, “asta e, atât s-a putut”. Pensia este un drept garantat și câștigat de către cetățean, în urma anilor în care a plătit taxe la stat.

Evaluarea riguroasă a persoanelor, mai ales a celor care se ocupă de relații cu publicul. Dacă nu-ți plac oamenii, dacă nu comunici, dacă nu ai iubire de oameni, am o problemă! “. De unde deducem că liftierele nu sunt oameni, iar comunicarea cu presa reprezintă un lux teoretic.

Afirmații contradictorii:
“Statul este incapabil de a accesa informațiile despre cum au muncit oamenii. Trebuie o lege schimbată cap-coadă!”
, la câteva minute mai târziu, “Nu putem schimba legile cap-coadă, pentru că este ineficent și nu mai înțelege nimeni nimic!”

Tot din categoria contradicțiilor: “Avem nevoie de un cabinet politic stabil!”. De aceea, vă roagă PNL să nu le votați Guvernul Orban 2?

Avem o problemă de corectitudine în societate. Dacă te pensionezi la o vârstă la care ești în putere și te întorci în sistemul privat, am o problemă! “. Deci, este mai bine să te pensionezi când ești pe patul de moarte, decât să te pensionezi anticipat și să continui să câștigi o pâine prin muncă cinstită, lucrând la privat. Și cu asta, trebuie să vă amintim că doamna Alexandru este membră a Partidului Național LIBERAL, nu a Partidului SOCIAL DEMOCRAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here