“Nu, am citit şi eu în presă, am văzut şi eu această dezbatere, dar la minister până am plecat eu vineri nu era aşa ceva, iar ca eu să mă pronunţ pe o faptă penală, tocmai spuneam că nu o voi face, că este treaba procurorilor şi nu a unui ministru”, a declarat Tudorel Toader.

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică, faptul că ar exista un document pregătit de mai mulţi lideri PSD, care să îl acuze pe Klaus Iohannis de înaltă trădare susţinând că nu îşi doreşte să se ajungă acolo, dar nu este imposibil.

“Există acel document. Unii colegi din partid l-au lucrat. Am ştiut că îl lucrează. Nu este finalizat şi nu s-a ajuns la o discuţie finală ca să luăm o decizie. Nu am discutat nici cu domnul Tăriceanu despre asta, dar opinia mea este că sunt multe acţiuni care pot îmbrăca forma trădării, dacă ne uităm cu atenţie pe Codul Penal şi pe definiţia articolului respective. Nu am ajuns acolo încă, nu mi-aş dori să ajung acolo, dar nu este imposibil. Sunt acţiuni care au adus deserviciu României, economic, strategic. Întrebi guvernul dacă mai are bani de pensii şi salarii. Când pui o astfel de întrebare toate pieţele reacţionează. Poate influenţa cursul leu-euro”, a spus Liviu Dragnea, la Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here