Președintele Donald Trump și-a continuat vineri criticile față de Hollywood și de premiile Oscar, numind filmele moderne „prostii făcute pe calculator”.

„Ceea ce spun este că trebuie să faci filme bune, nu prostii pe calculator, gunoi computerizat”, a spus Trump, oferind câteva sfaturi pentru Hollywood.

Trump și-a continuat criticile față de premiile Oscar, după ce au acordat premiul de Cel Mai Bun Film filmului “Parasite”, un film sud-coreean. „Îi ajutăm foarte mult”, a spus Trump despre Coreea de Sud. „Ne distrug pe partea de comerț și apoi câștigă și premiul Oscar pentru film.”

Joi seară, Trump a spus că vrea să vadă mai multe filme precum “Pe aripile vântului”, Trump a ironizat din nou de premiile Oscar pentru că au pierdut, anual, tot mai mulți spectatori de când a fost ales în funcție. Ceremonia din acest an a înregistrat cel mai scăzut nivel al audienței. “Evaluările nu sunt atât de bune la premiile Oscar”, a spus Trump. “Știți când s-a întâmplat asta? Când au început să ne atace, ratingul lor a căzut pe tobogan.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here