Socialismul – fantezia sângeroasă din secolul al XIX-lea, care a ucis milioane și a redus țări întregi la sărăcie – este noua modă a democraților americani și a progresiștilor globaliști din România și UE.

Renunțarea la dreptul de proprietate, renunțarea la automobile și la industria combustibililor fosili, controlul total al Guvernnului asupra sistemului de sănătate, plata CASS de către pensionari, eliminarea membrilor de partid care susțin ortodoxia, încarcerarea opozanților politici, sunt printre cele mai radicale schimbări, de tip Marxist, propuse vreodată in România de un partid politic.

Să nu faceți confuzie: ceea ce își doresc ei nu este deloc asemănător cu socialismul Scandinaviei, Danemarcei, sau chiar cel al României, care este un model mixt de piață liberă și de control al statului asupra economiei.

Deși, USR susține că și-a “descoperit” apartenența la ideologia de centru-dreapta, asta este o minciună. Idolii lor sunt Marx, Che Guevara, Fidel Castro, Stalin și Ho Chi Minh, nu regele Frederik al IV-lea, sau premierul danez Anders Rasmussen.

Claudiu Nasui, membru USR, partid de CENTRU-DREAPTA, propune masuri socialiste, cum vine asta?

Deputatul USR Claudiu Năsui a scris pe facebook că “Stalin era uman, ca și Hitler. Probabil a dorit să facă și ceva bun pentru omenire”. Corect, depinde de ceea ce îți dorești să se întâmple cu omenirea. Ei doreau exterminarea fizică a opozanților și a unor anumite cateogrii de oameni, pe bază de rasă, religie, sau orientare sexuală.

De ani de zile, USR promovează o ideologie, numită „ideologie de gen”, care uniformizează indivizii și promovează lipsa de asumare a responsabilității individuale, în favoarea organizării oamenilor in grupuri, pe criterii de rasă și gen, care sunt situați într-o ierarhie imaginară a opresiunii. Apartenența omului în aceste grupuri definește statutul unei persoane ca opresor sau asuprit – rău sau bun – predeterminând inocența, sau vinovăția lor. Am văzut acest tip de „ierarhizare”  în universitățile noastre, în special în cele de studii umaniste, unde persoanelor cu opinii conservatoare, sau diferite din punct de vedere politic, li se interzice dreptul de a-și exprima punctul de vedere.

Aproape toate asociațiile de studenți sunt pline de activiști ai ONG-urilor al căror singur rol este cel de „poliție a gândirii” și de a-i mustra cei care nu gândesc conform agendei globaliste. Același lucru se întâmplă și în cazul oamenilor politici, sau personalităților publice incomode, asupra cărora se aruncă stigmatul de „penal”, sau „corupt”, fără ca aceștia să fi fost supuși unui proces. Dar mai ales în cazul celor cărora le-au fost fabricate dosare, pentru a fi scoși din jocul politic, sau reduși la tăcere.

Fanaticele feministe ale USR susțin chiar că avortul este un drept absolut al „libertății de reproducere a femeilor”. Acesta este abisul orwellian în care ne-am scufundat. Avortul nu este o apărare a dreptului femeilor de a alege. Femeile sunt libere să aleagă să facă sex, să aleagă cu cine să facă sex, să aleagă dacă fac sex neprotejat, sau dacă folosesc pastila de a două zi, și, în sfârșit, dacă aduc pe lume un copil.  A spune ca dreptul de a ucide un copil inseamna “libertatea de reproducere a femeii”, înseamnă a apăra crima.

Iulian Bulai si Carmen Iohannis

Mesajul de Crăciun al deputatul USR, Iulian Bulai, a scandalizat opinia publică, după ce a comparat-o pe Fecioara Maria cu o „mamă-surogat”. Acesta a spus că Iisus Hristos provine ”dintr-o familie foarte ciudată, cu o mamă surogat şi un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea”. Bulai compară comunitatea de acum 2000 de ani din Betleem cu comunităţile ”eşuate” din România de astăzi.

Asaltul progresist asupra țării noastre începe cu atacul la libertatea de gândire și de exprimare: de la eliminarea religiei din școlile de stat, în favoarea “ideologiei de gen”, la încarcerarea opozanților agendei progresiste, în numele “dreptății”, ca în anii ‘50. Libertatea religioasă este piatra de temelie a democrației și a civilizației noastre și este sub asediu. Fie că este vorba despre acoperirea crucilor menite să comemoreze eroii care și-au dat viața pentru a ne păstra liberi, sau de denigrarea instituțiilor religioase.

Libertatea de gândire este prima și cea mai importantă libertate de care ne bucurăm, alături de indispensabilul ei accesoriu, libertatea de exprimare. Dacă gândurile tale nu pot fi apărate și dacă nu le poți exprima concetățenilor, zilele tale ca persoană liberă sunt numărate. Dacă nu puteți gândi singuri și nu vă puteți exprima liberi gândurile, oricare ar fi acestea, nu va veți putea apăra niciuna dintre libertăți. Libertatea de gândire dispare deja din peisajul politic românesc, din cauza propagandei globaliste care domină timpii de antena, în defavoarea informării corecte și obiective a cetățenilor. Libertatea de exprimare nu este departe de a fi pierdută, din cauza cenzurii, atât în interiorul partidelor, cât și în presă, dar, mai ales pe rețelele de socializare. 

Dacă pierdem acest ultim bastion al democrației noastre, noaptea totalitară a „justiției” progresiste se va așterne definitiv asupra noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here