Vela: Carmen Dan știa de cazul Caracal!

0
688

„O spun pentru prima oară, este o știre. În 5 martie, ministrul de la vremea respectivă, doamna Carmen Dan, a fost atenționată de către Serviciul de Protecție despre ce se întâmplă la Caracal. Doamna ministru nu a luat nicio măsură. Măsurile care estimăm că s-ar fi luat nu au avut nici o consecință pozitivă.
Se știa că la Caracal se promovează în mod subiectiv. Știa că soția soțului de fapt e concubină și de fapt divorțată formal. Aceste lucruri cu tot ce se întâmpla la Caracal au fost aduse la cunoștința ministerului.
Vă spun că acest raport a arătat starea de fapt din Caracal”, a precizat Marcel Vela la România TV.

Vela a afirmat că fostul Ministru de Interne, “Carmen Dan, ar fi știut ce se întâmplă, de fapt, la Caracal”. Adică nepotismul și amantlâcurile din cadrul poliției. Și eu, fraiera, credeam că va spune că știa toată lumea despre traficul de persoane cu protecție la nivel înalt, începând cu procurorii, judecătorii și terminând cu politicienii, care se chinuie să îngroape cazul Caracal.

Nu, oameni buni, problema nu este doar cu polițiștii corupți și amantele lor, pentru că ăștia acționează la ordin și doar când au protecție. În cazul Caracal, problema reală este la DIICOT Craiova și la restul procurorimii, de genul lui Cristian Popescu. Iar aceste probleme, precum și practica traficului de persoane, nu se întâmplă de pe 5 martie.

Totodată, nu am auzit ca Vela să-l fi sancționat pe celebrul polițist, Pistol, pentru că nu a reușit să o localizeze pe Alexandra Macesanu, el fiind vecin cu Dincă de ani de zile. Au găsit doar un fraier, tap ispășitor, pe Nicolae Alexe.

Rămâne cum am spus ieri, acest individ se folosește de acest caz, în același mod abject, în care s-a folosit de dosarul 10 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here