“Dacă nu vom câștiga, Milwaukee o să ardă!”

Afirmatiile halucinante se aseamana cu afirmatiile #REZIST

0
484

Într-un interviu acordat FOX NEWS, cu ocazia Superbowl, Donald Trump a afirmat că Bernie Sanders, candidatul la alegerile prezidențiale din 2020, este comunist.

Donald Trump: “Ei bine, eu cred că este comunist. Adică, uite, când mă gândesc la comunism, mă gândesc la Bernie. Ați putea spune că e socialist, dar nu s-a căsătorit la Moscova? Și este minunat, Moscova este minunată.  Dar Bernie a trecut depășit demult stadiul de socialist.”

Afirmația lui Donald Trump nu este deloc scandaloasă, dacă avem în vedere ultimele informații halucinante apărute despre echipa de campanie a lui Bernie Sanders. Ba chiar este justificată.

“ Susținătorii lui Trump trebuie băgați în lagăre de reeducare. Gulagul nu a fost rău!” a spus Kyle Jurek, seful de campanie in teritoriu al lui Bernie Sanders.

 Un jurnalist sub acoperire l-a filmat cu camera ascunsă pe un organizator de campanie al lui Bernie Sanders, spunând că  „orașele vor arde”, dacă președintele Trump va fi reales în acest an și că susținătorii lui Trump vor trebui reeducați în gulaguri, similar cu ceea ce a făcut Germania după al doilea război mondial.

Kyle Jurek a continuat să explice „există un motiv pentru care Joseph Stalin a avut gulag-uri”, adăugând „Și, de fapt, gulag-urile au fost mult mai bune decât ceea ce ne-a spus CIA. De exemplu, oamenii primeau salariu în gulaguri, au avut vizite conjugale în gulaguri, gulag-uri au fost de fapt menite pentru reeducare “.

Nu vi se par cunoscute aceste afirmații? Seamănă al naibii de mult cu ideile marxistilor de la noi, care vor să omoare PSDisti și oameni care se opun ideilor lor de “reeducare”.

“Grijania voastră de nenorociți. Locul vostru – borfașilor de la PSD/ALDE/UDMR – este la pușcărie sau în exil unde să muriți de foame – nici gunoieri să nu va angajeze aia. Rușine să va fie !”, a scris Andrei Caramitru, pe Facebook.

Poate ca seamănă cu afirmația șefului Federației Penitenciarelor, în scrisoarea adresată lui Liviu Dragnea: “Ai grijă, însă, nu mai invita pe nimeni la baie, Liviu! În pușcărie, nu e că la Parlament, iar ziariștii nu ți-ar face nimic din ce s-ar putea gândi noii tăi colegi. Au rămas vreo 2500 de violatori in puscarie!”

Un alt organizator al campaniei lui Bernie Sanders, Mason Baird, a spus: “Mulți oameni din campanie care fac așa ceva, sunt marxisti-leninisti, sunt anarhiști … Au mai mult dorinta de acțiune directă … se angajează în actiuni politice violente, în afara sistemului electoral “

“Este trist că trebuie să facem planuri pentru acțiuni extreme, dar, așa cum am spus, nu ne vor da puterea, chiar dacă Bernie este ales.”, a adaugat Mason Baird.

Aceste afirmații mă duc cu gândul direct la modul în care se promova, violent, pe Facebook, mitingul de pe 10 august. De la afirmații de tipul “intrăm peste ei și ii omorâm”, la “dăm foc la Guvern” și alte asemenea “îndemnuri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here