După ce a eșuat noua serie Star Wars, având ca temă principală feminismul, după ce Marvel l-a transformat pe Thor(FOTO) într-un bețiv gras și emasculat, în aceeași notă feministă, acum este forțat să introducând primii supereroi gay într-un film, pentru a scăpa de criticile comunității LGBT, care susține că “nu este reprezentată în filmele cu supereroi”. Așadar, filmul “The Eternals” va prezenta prima relație gay și primul sărut dintre doi bărbați.

Benzile desenate, supereroii și filmele de gen nu sunt despre relațiile amoroase dintre personaje, ci despre lupta dintre bine și rău, confruntarea propriilor demoni, și, în general, promovează setul de valori care au fost motorul umanității.

De asta Superman este un personaj apreciat de atâtea generații, pentru că este lipsit de defectele tipice pentru oameni, pentru că reprezintă un ideal spre care tinde fiecare bărbat în devenire.

De asta Wonderwoman este un reper pentru fete, pentru că este o luptătoare, un personaj fără conflicte morale, care luptă pentru bine, pentru răzbunarea familiei pierdute și fără de care, Liga Dreptății nu ar exista.

Există personaje mai “ancorate în realitate” și ale căror puteri nu sunt din sfera imposibilului, cum ar fi Batman, un om simplu, bântuit de trecutul său, măcinat de dorința de răzbunare, dar, în cele din urmă, își canalizează eforturile și folosește banii pentru a salva oameni.

Homosexualitatea nu poate fi un ideal, pentru că este o orientare sexuală, nu o opțiune și, în cazul acesta, nu reprezintă un motor al unei povesti cu supereroi. De ce trebuie să fie treaba asta vârâtă pe gâtul spectatorilor? Ce fel de plus valoare aduce la povestea unor supereroi? Niciuna.

Răspunsul oamenilor la feminismul, LGBT-ul, politica, și toate mișcările forțate de către Hollywood, a fost clar: Cea mai proastă audiență la Oscaruri din toate timpurile, iar filmele ale căror singure teme au fost feminismul ȘI LGBT au avut cele mai proaste încasări la box-office.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here