Într-o postare pe Facebook, fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, a acuzat-o pe Viorica Dăncilă că a dat-o afară din Guvern, pentru că a refuzat să scrie minciuni in scrisoarea adresată Parlamentului European. Mai exact, aceasta spune că a refuzat să afirme că justiția funcționează bine în România.

„Mă mândresc că și atunci am rezistat diverselor presiuni, chiar dacă ulterior am fost dată afară din Guvern pentru că am refuzat să promovez minciuni de genul celor scrise de doamna Dăncila în faimoasa scrisoare adresată membrilor Parlamentului European, și mi-am dus la îndeplinire mandatul cu bună credință, profesionalism, responsabilitate și respect față de lege și domnia legii”, a scris Ana Birchall.

Mi-aș dori ca doamna Ana Birchall să fie mai explicită atunci când vorbește situația din justiție. Mai exact, ce anume nu funcționează în sistemul judiciar?

Aș dori sa ne explice de ce dorește și susține public desființarea SIIJ, din moment ce constată că justiția nu funcționează în România. Sau nu se contează abuzurile magistraților?

Aș dori să ne spună de ce abia acum face vorbire despre șantajul Vioricăi Dăncilă? La fel cum, abia după ce a fost demisa din funcția de Ministru al Justiției, a vorbit despre cât de dăunătoare a fost OUG 13 pentru justiție.

Și, în final, aș dori să ne spună dacă se afla la Palatul Victoria, în seara în care guvernul dădea 25 de ordonanțe de urgență, noaptea, ca liberalii. Pentru că, atunci, revolta sa la adresa OUG 13 nu ar fi justificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here