Scandal în PSD, se împart funcțiile

0
86

Este binecunoscut faptul că aripa Ponta a PSD, reprezentată de Sorin Grindeanu, își dorește să preia conducerea PSD.

Deși însuși Marcel Ciolacu a insistat ca Grindeanu să se întoarcă în PSD și, deși s-au înțeles să-și împartă funcțiile de conducere între ei, se pare că Ciolacu vrea să fie înscăunat președinte al partidului.

Acesta își dorește un congres pe 29 februarie, în timp ce Grindeanu dorește amânarea acestui congres. Trebuie amintit faptul că doar DELEGAȚII vor vota la Congres, pe modelul alegerii Vioricăi Dăncilă, nu vor vota toți membrii de partid “ca pe vremea dictatorului Dragnea”.

Este destul de clar că Ciolacu va fi Președintele PSD, din simplul motiv că i-a oferit PNL-ului ceea ce și-a dorit: moțiunea de cenzură și o țară neguvernată pe o perioadă nedeterminată. Deci, această pseudo-luptă dintre Ponta – Ciolacu este în întregime mimată, pentru a distrage atenția de la scopul final: acapararea partidului.

Totodată, Ponta are un oarecare avantaj, deoarece s-a “scăpat” și a spus, public, la RTV, că susține alegerile anticipate. Dacă promite și primari în două tururi, putem spune : Habemus Grindeanu Presidente!

În concluzie, asistam la luptele intestine ale acestor grupări, în timp ce PSD se scufundă într-un “confortabil 16%”, iar țara este privatizată către Big Pharma și corporații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here