Florian Bodog, fost ministru PSD al Sănătăţii, reacţionează după ce preşedintele Iohannis a dat vina pe social-democraţi pentru lipsa vaccinului antigripal şi acuză, la rândul său, că guvernul PNL nu a cumpărat dozele necesare.

 trebuiau cumpărate de peneliști în 2020? Medicii de familie nu au primit nici acum dozele necesare pentru bolnavii cronici! Doar praf în ochi! 

Bodog: Ca să înțelegeți, oameni buni: PNL scade în sondaje, așa că Iohannis a ieșit iar din bârlog să acuze PSD

Ca să îmi înțelegeți, oameni buni, supărarea: PNL scade vertiginos în sondaje, așa că Iohannis a ieșit iarăși din bârlog să acuze pe nedrept PSD. De data aceasta, Iohannis a mințit în legătură cu vaccinul antigripal.

Acesta lipsește din farmacii nu din cauza PSD, ci din cauza incompetenței Guvernului condus de Sică Mandolină. 

Aveți DOVADA mai jos dar și pe portalul SEAP! (http://e-licitatie.ro/…/not…/ca-notices/view-c/100084817)

De ce nu au fost livrate aceste cantități?

Iohannis ar trebui să îi ia la rost pe favoritul său Victor Costache, pe actualul ministru Nelu Tătaru și pe Lucovid Orban. Aceștia sunt vinovații adevărați pentru criza vaccinului antigripal!”, a scris fostul ministru al Sănătăţii, Florin Bodog, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Iohannis a dat vina pe PSD pentru lipsa vaccinului antigripal

Replica lui Bodog vine după ce, marţi seara, președintele Klaus Iohannis a declarat că dozele de vaccin antigripal vor ajunge în România în tranșele negociate de guvern, acesta afirmând că fostul guvern PSD comandase doar 1,5 milioane de doze.

“În fiecare lună, vin noi tranșe de vaccin antigripal în România și probabil știți, dacă nu, vă spun eu, că vechiul guvern pesedist comandase cam 1,5 milioane de doze, iar de când a venit noul guvern liberal s-a suplimentat comandă și si acuma suntem undeva la 3,5 milioane de doze. Deci mai mult decât dublu față de ce se comandase înainte. 

Aceste doze vor veni în tranșele negociate de Guvern și este clar că în condiții de pandemie cererea și de vaccin antigripal este mai mare, dar pe parcurs vor veni doze pentru a satisface această cerere mărită”, a spus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here