Liderul AUR a declarat că nu știe dacă va mai merge la consultări la Palatul Cotroceni. George Simion spune că a fost o pierdere de timp, pentru că discuția pe care a avut-o cu șeful statului a durat doar 10 minute.

Georgie Simion: Președintele Iohannis a întârziat în sală, nu părea că se grăbește Iohannis să numească un guvern. 

Mihai Gâdea: Ați avut o întâlnire de doar 10 minute?

Georgie Simion : Da!

Mihai Gâdea: Ce s-a întâmplat acolo? 

George Simion: Noi ne-am spus opțiunile, a spus că ne mulțumește și că probabil că va avea loc o nouă rundă de consultări. Dar eu le-aș spune pseudo-consultări. Consultările au avut loc înainte, pe bilețele, între domnul Orban și domnul Iohannis. Am simțit că mi-am pierdut timpul total. Dar din respect față de raporturile dintre instituții, am mers. Data viitoare nu știu dacă mai merg. 

Liderul AUR a mai declarat, luni seara, în exclusivitate la Antena 3, că preşedintele Klaus Iohannis nu are interes să numească un premier.

”Se pare că nu există un interes prea mare, nici din partea preşedintelui, nici din partea celorlalte formaţiuni, să avem pe 21, 22, să intrăm în Sărbători cu prim-ministru, cu Guvern. Dar, de fapt, de ce i-ar interesa, până la urma şi la urmă, că ţara asta merge mai bine neguvernată. Mai bine să rămână aşa, neguvernată, decât în felul în care a fost guvernată, în ultimii 30 de ani.

”Pentru ce a fost tot bâlciul ăsta, cu bilețele, cu pseudo-consultări, pentru ce?”

Cine a mai auzit de aşa ceva, pentru ce a fost tot bâlciul ăsta, cu bilețele, cu pseudo-consultări, pentru ce? Pentru bătălia lor pentru ciolan. Eu sunt de o săptămână în postura de parlamentar al României, o să îmi iau mandatul săptămâna care vine, dar nu mi se pare normal așa ceva. Ce văd în această clasă politică de o săptămână de zile, fiind în interiorul ei, mi se pare strigător la cer”, a declarat George Simion la Antena 3. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here