Fostul prim-ministru al Regatului Unit Gordon Brown a cerut liderilor mondiali să creeze „o formă temporară de guvernare globală” pentru a lupta împotriva focarului de coronavirus.

Brown dorește ca organizațiilor internaționale precum OMS și ONU să li se ofere puteri executive care să înlocuiască suveranitatea națională ca parte a unui nou sistem supravegheat de liderii mondiali și experți în sănătate.

„Acesta nu este un lucru care poate fi gestionat într-o singură țară”, a spus el. „Trebuie să existe un răspuns global coordonat.” Un grup de lucru internațional ar fi „să se asigure că eforturile băncilor centrale sunt coordonate”, ar ajuta la găsirea unui vaccin, susține Gordon Brown, care dorește mai mulți bani și putere acordată Băncii Mondiale și Fondului Monetar Internațional.

După cum am documentat exhaustiv, globalismul a contribuit la răspândirea pandemiei. Chiar și atunci când virusul făcea ravagii în China, Organizația Mondială a Sănătății a insistat în mod repetat ca țările să nu impună control la frontiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here