Demenții care lucrează la openDemocracy, un ONG finanțat de George Soros din U.K., folosesc pandemia coronavirusului pentru a-și împinge agenda anti-familie. Acum, când spun agenda „anti-familie”, mă refer literalmente la faptul că grupul solicită desființarea conceptului de familie.

Într-un articol apărut săptămâna trecută, intitulat „Criza coronavirusului arată că este timpul să desființăm familia”, o femeie deranjată mintal, Sophie Lewis, încearcă să-și convingă cititorii că pandemia COVID-19 este momentul prielnic ca să se elibereze de „familia nucleară“. https://www.opendemocracy.net/en/oureconomy/coronavirus-crisis-shows-its-time-abolish-family/

De ce crede dezaxata de Sophie asta? Ei bine, pentru că în majoritatea mediilor de acasă, scrie ea, există „mistificarea ideii de cuplu, romanticizarea rudelor și un spațiu fundamental nesigur care este proprietatea privată. ”

Stai, ce? Proprietatea privată este „nesigură”? Rudenia este „romantică” (asta înseamnă să-ți iubești familia, nu?) Este problematică? Agenda standard pentru neo-marxiști, cu alte cuvinte: În globalismul Sorosișt, statul vine întotdeauna înaintea familiei.

Și, dacă ne uităm la finanțatorii ONG-ului OpenDemocracy, lista publicată chiar de ei, vedem că “Fundația pentru O Societate Deschisă” a lui Soros apare printre cei mai mari donatori, împreună cu alte organizații care finanțează agenda globalistă, cum ar fi Fundația Ford.

Poate că cea mai ridicolă si halucinantă afirmație din acest articol este atunci când Lewis spune: „Merităm mai bine decât familia. Iar timpul crizei coronavirusului este un moment excelent pentru a încerca eliminarea acesteia. “

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here