Pe 7 ianuarie, scârbită de modul în care hoitarii se urcau pe cadavrul femeii arse la Floreasca pentru a-l înlocui pe Beuran cu soțul consilierei lui Iohannis, protestam, spuneam că susțin prezumția de nevinovăție în cazul doctorului Beuran…Ca în cazul tuturor cetățenilor, de altfel.

Astăzi, Mircea Beuran a intrat în colimatorul DNA și nu se știe când, sau dacă, va ieși.
De ce? Pentru o presupusă faptă, luare de mită săvârșită în 2018. Problema este că nu există dovezi în acest sens, exact ca în cazul Caracal, rechizitoriul se bazează pe o DECLARAȚIE, a celui care susține că i-a dat mita. Evident, mituitorul nu a fost arestat, în timp ce Beuran a fost arestat.
La polul opus, îl avem pe proxenetul care sechestra și exploata minore in clubul pedofililor din Caracal. Acesta a fost eliberat, iar complicii sunt arestați la domiciliu.
Beuran pare a fi un fel de pericol public, prin comparație! Da, este un pericol pentru Sistem, pentru că acesta s-a opus încercărilor repetate de promovare a incompetenței în sistemul medical, dar și privatizării sistemului de sănătate. Vocea lui, în acest domeniu, cântărește mai mult decât vocile a zeci de Victori Costache.

“Ciocu’ mic, noi suntem la putere!”

Am fost 10 oameni în stradă… Poate dacă eram mai mulți. Poate dacă oamenii ar fi înțeles ce urmează, de la Jihadul împotriva medicilor de renume din România, la privatizarea sănătății, terminând apoteotic cu executarea opozanților via DNA.
Plimbarea doctorului Mircea Beuran în cătușe, pe la televizor, este semnalul clar că DNA-ul si-a consolidat, definitiv, poziția de braț armat al Puterii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here