J.R.R Tolkien, autor englez, a scris antologia “Stăpânul Inelelor” și, respectiv, “Hobbit”. Ambele serii au fost ecranizate sub același nume, probabil că le-ați văzut; filmele cu orci, hobbiți, Gandalf, Frodo, Sauron, Inelul, etc. Fiul său, Christopher Tolkien, a înființat un fond de investiții, unde a mutat toți banii pe care familia autorului i-a primit de pe urma filmelor. Acest fond se numește “Tolkien Trust” și se ocupă cu finanțarea ONG-urilor care aduc mase mari de migranți în Uniunea Europeană și în Marea Britanie. Putem spune că Tolkien Trust finanțează o “armată de orci”, exact ca-n filmele menționate.

În 2018 și 2017, Tolkien Trust a trimis în total 80.000 de lire sterline catre ONG-ul “ Asylum Welcome”. AW aduce „solicitanți de azil, refugiați și deținuți” in Oxford și Oxfordshire, Anglia. Majoritatea migranților AW provin din Irak, Iran, Afganistan, Sudan, Somalia și Eritrea.

AW oferă și ajutor pentru eliberarea migranților arestați pentru fapte de violență și susține că au „jucat un rol important în… facilitarea eliberării lor”. Un astfel de migrant, adus de acest ONG, Salman Ahmad, un refugiat musulman, a violat o femeie în Oxford după ce a stat în țară timp de doar patru luni. Orci!

Tolkien Trust a trimis 80.000 de lire sterline către “RefuAid”, care finanțează migranții sirieni din Marea Britanie. RefuAid, îndeamnă, printre altele, refugiatii să facă lobby pe langa parlamentarii britanici pentru a crește numerele locale de relocare.

75.000 de lire sterline a primit si “Doctors of the World UK”, care pledează pentru a ajuta refugiații să acceseze sistemul national de sanatate, fara sa plateasca asigurare de sanatate. A mai pompat încă 70.000 în “Koestler Trust”, care ajută prizonierii și deținuții migranti.

60.000 de lire sterline pentru “La Cimade”, care ajută mii de migranți să intre ilegal în Franța.

50.000 de lire către “SOS Mediterranee”, care trimite barci cu migranti in Italia și 10.000 lire sterline catre “Pilote Voluntaires”, care ajută migranții să ajungă în Europa.

Tolkien Trust nu numai că sprijină migranti, ci și teroriști islamisti, trimițând 190.000 de lire sterline în ultimii doi ani către organizatia “Reprieve”, care se ocupa de reprezentarea in instanta a liderilor gruparilor teroriste. “Reprieve” lucrează în prezent pentru eliberarea lui Haroon Gul, un comandant principal al grupului terorist Hezb-e Islami Gulbuddin, care s-a aliat cu ISIS, și Towfiq Bihani, membru al Al Qaeda, care il cunostea pe șeful ISIS.

În timp ce autorul J.R.R. Tolkien a fost conservator si anti-globalist, fondul Tolkien a folosit banii castigati de pe urma operelor sale pentru chestiuni care nu au legătură cu ideile fondatorului: 10.000 de lire sterline pentru “Greenpeace”, 50.000 pentru “Peace Brigades International”, care are ca obiect de activitate sprijinirea marxiștilor si promovarii agendei LGBT. În mod ironic, Tolkien Trust a ajuns să susțină financiar chiar invazia de orci și de Sauroni in Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here