Nicolae Ciucă, președintele PNL și Senatului României, a spus pe cine susține partidul pentru Primăria Generală a Capitalei, în direct la Antena 3 CNN.

Prezent în emsiunea ”Sinteaza Zilei”,  Nicolae Ciucă a vorbit pe marginea unor subiecte actuale, printre care scenariile pentru comasarea alegerilor, dar și pe cine susține partidul pentru Primăria Generală a Capitalei.

Potrivit declarațiilor sale, Sebastian Burduja se află la conducerea filialei București și este candidatul susținut de partid pentru Primăria Generală a Capitalei.

”Am nominalizat și avem o conducere la nivelul filialei București. Domnul ministru Sebastian Burduja este președintele filialei București, președinte interimar. Sper ca pe 1 februarie, împreună cu colegii de filială, să finalizeze procesul de analiză a tot ceea ce a însemnat decalogul pe care l-am înaintat domnului primar.

Din toate datele de până acum rezultă foarte clar că – desigur, luăm în calcul și poziționarea domnului primar alături de cealaltă formațiune politică – nu mai acordăm sprijinul politic domnului primar, iar PNL să își asume un candidat propriu la Primăria Capitalei“, a spus Nicolae Ciucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here