Întrebat de analistul politic Bogdan Chirieac dacă urmează să ”pice” Guvernul în urma protestelor de stradă, Mugur Ciuvică a comentat în direct la DC News și DC News TV

”Nu știu dacă pică Guvernul, acum în niciun caz nu o să pice din cauza protestelor acestora, dar protestele au șubrezit foarte mult bizareria asta de coaliție de guvernare. Cred că va fi ceva, poate nu chiar acum, poate în curând, iar primul remaniat va fi Gigel, brice și carice. Brice și carice este citat chiar din Gigel când era ministru în tura cealaltă de tehnocrați”, a declarat Mugur Ciuvică în emisiunea ”Miercurea Neagră”. 

În septembrie 2016, Vlad Voiculescu, ministru al Sănătății în Guvernul Cioloș, a făcut o întâlnire cu jurnaliștii acreditați pe lângă Ministerul Sănătății în care a avut un limbaj colocvial și neadecvat prin care a rostit cuvinte precum ”ace, brice și carice”, ”te belesc” și ”spârlă pe lângă”. 

Proteste împotriva restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus au loc în fiecare seară în Capitală și în marile orașe din România. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here