”Am rămas după depunerea jurământului cred că 10-12 minute,(…) i-am arătat preşedintelui minciunile transmise de şefa Delegaţiei Comisiei Europene la Bucureşti, doamna Angela Cristea, tuturor comisarilor europeni, minciunile proaspete vorbesc, spunându-i că mie mi se pare antiromânesc şi un gest împotriva intereselor româneşti care nu poate să rămână netaxat şi nespus. Pentru că astăzi minte despre premierul României, poate ieri sau poimâine minte despre preşedintele României. Despre mine a transmis tot timpul informaţii, asta o ştiu, să fie sănătoasă, îi doresc foarte mult succes şi multă sănătate”, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea.

Dragnea a declarat că nu i se pare normal ca preşedintele ”să dea explicaţii” când merge la Bruxelles, în loc ”să discute şi să obţină ceva pentru România”.

”I-am spus părerea mea, decizia a fost şi este a dumnealui, este şeful statului. Nu mi se pare corect ca preşedintele României, indiferent care e, să meargă la Bruxelles şi nu preşedintele să fie cel care informează Comisia Europenă, comisarii europeni, Parlamentul European, dacă este cazul, despre situaţia din România, ci merg alţi cetăţeni cu diverse poziţii care spun ce se întâmplă în România, lucruri nereale. Şi preşedintele în loc să meargă acolo să discute şi să obţină ceva pentru România trebuie să dea explicaţii ceea ce mi se pare incorect”, a mai declarat Dragnea.

Liviu Dragnea este dispus să se întâlnească cu președintele ori de câte ori este nevoie.

”De câte ori să să fie cazul o să-l sun, de câte ori o să mă caute, o să răspund. Dacă va fi cazul să ne întâlnim cu toată deschiderea. Am spus-o în seara desemnării doamnei Dăncilă ca premier că am apreciat foarte mult nu numai eu, ci toţi colegii de partid faptul că a rămas în limitele constituţionale, a respectat majoritatea parlamentară”, a răspuns Dragnea, întrebat care va fi relaţia pe care o va avea cu Klaus Iohannis.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here