“Situaţia de la Sectorul 1 NU trebuie să rămână fără consecinţe politice şi juridice – indiferent cât de puternici sunt cei aflaţi ‘in spatele’ Doamnei Clotilde Armand – şi de sumele colosale care sunt în joc.

Mi-am consultat colegii din Biroul Executiv al PRO România în privinţa propunerii făcută de preşedintele PSD Marcel Ciolacu – şi nu a existat nicio îndoială că trebuie să ne alăturăm tuturor demersurilor legale şi politice referitoare la Sectorul 1 din Bucureşti.

Mai este mult timp până în 2024 (mult timp pentru ca cei aflaţi la Putere vor face multe alte greşeli şi lucruri rele) – dar mai este, de fapt, puţin timp până în 2024 (dacă vrem ca oamenii să aibă o alternativă serioasă la situaţia actuală, o speranţă că lucrurile pot fi îndreptate aşa cum a fost în 2012)!”, a transmis Victor Ponta într-un mesaj distribuit pe Facebook.

Ciolacu, ACORD către toți adversarii primarului Clotilde Armand

În contextul acuzațiilor de fraudă de la Sectorul 1, Marcel Ciolacu a anunțat că a trimis ‘un acord, un draft’, către toți liderii de partide care au participat la alegeri. 

Duminică seară, la România TV, președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat că a trimis ‘o propunere de acord’ către toți liderii de partide care au participat la alegerile de la Sectorul 1. 

‘Eu, astăzi, am trimis un acord, un draft, o propunere de acord, la toți liderii de partide care au participat la alegerile de la Sectorul 1. Să avem o colaborare toți, atât ca reprezentare juridică, cât și pentru a ne strânge semnăturile pentru referendum.’, a spus liderul social-democraților la emisiunea moderată de Andreea Crețulescu. 

În prezent, în Sectorul 1 al Capitalei, se strâng semnături pentru demiterea primarului Clotilde Armand ca urmare a numeroaselor probleme din sector, de la criza gunoaielor, până la acuzele cu privire la fraudarea alegerilor locale.

***

Pe la mijlocul lunii august, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că membrii şi simpatizanţii partidului au strâns peste 15.000 de semnături pentru declanşarea unui referendum referitor la demiterea primarului Sectorului 1.

Acum, Ciolacu a precizat că ‘ne apropiem de 20.000 de semnături. Am făcut solicitări pentru corturi…’ Pentru declanșarea unui referendum e nevoie de aproximativ 52.000 de semnături ale locuitorilor Sectorului 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here