Rudy Giuliani lansează NUCLEARA. Ce înseamnă pentru România?

Cât știm despre implicarea lui Joe Biden în România?

0
956

„Urmărește banii, oriunde a mers Biden, omul lui Obama, afacerea familiei Biden a produs milioane. Da, milioane!”, a scris Rudy Giuliani pe Twitter

Avocatul președintelui Trump, Rudy Giuliani, a avertizat joi pe Twitter că va începe să dezvăluie documente despre corupția și relațiile criminale ale familiei Biden in Ucraina și din alte părți ale lumii.

“Începând de mâine, vom începe să distrugem tentativa de mușamalizare a presei cu privire la democrații de la nivel înalt, care își vând funcția publică pentru milioane de euro în Ucraina, dar și tentativa de a conspira cu oficiali străini pentru a „distruge candidatura lui Trump”, a spus Rudy Giuliani într-un tweet.

Legătura cu România

Rudy Giuliani a vorbit anul trecut despre afacerile murdare ale familiei Biden in Ucraina, China, dar si in Romania.

În 2016, ultimul an al administrației Obama, Hunter Biden, fiul vicepresedintelui american, Joe Biden, a călătorit în România pentru a se întâlni cu un rechin imobiliar, care a fost acuzat de corupție. Acesta era bine-cunoscutul Gabriel „Puiu” Popoviciu, iar Hunter Biden a fost adus pentru a fi avocatul său.

“Nu știm cu cat a fost plătit [Hunter Biden], sau ce i-a fost plătit, dar apar semne de întrebare. Nu cumva acest individ român, care era urmărit penal, plătea de fapt pentru o influenta vicepreședintelui american?”, a declarat Kathleen Clark, profesor de drept la Universitatea Washington, specializat în etica guvernamentală.

Activitatea lui Hunter Biden pentru Popoviciu în 2016 nu a fost raportată la acea vreme, dar implicarea lui Joe Biden în România a fost una foarte publică. Vicepreședintele Biden a fost extrem de vocal si de implicat in lupta anticorupție din Romania.

Nu există dovezi că Hunter sau tatăl său au acționat în mod necorespunzător sau au încălcat legile. Însă întregul aranjament indica faptul că Hunter Biden a fost folosit ca element de recuzită în efortul lui Popoviciu de a evita urmărirea penală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here