Verificările asupra doamnei Kovesi trebuie făcute de către procurori și în cadrul legii. Sunt convins că cei de la Secția de investigare a magistraților vor avea răbdarea și atenția să se pronunțe asupra activității doamnei Kovesi”, a spus Sebastian Ghiță.

„Poate că acea poză va ajunge la Secția de Investigare a magistraților”, a mai spus, joi seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza zilei”, Sebastian Ghiță.

Întrebat dacă va trimite el fotografia, a răspuns astfel: Dacă procurorii îmi vor cere… Eu urmează să fiu audiat, chiar de aici. Dacă procurorii îmi vor cere, voi pune la dispoziția dânșilor orice materiale”.

Amintim că Sebastian Ghiță i-a arătat lui Ion Cristoiu, în cadrul unui interviu, o fotografie cu Laura Codruța Kovesi. Întrebat pe 15 martie 2018, tot la Antena 3, de ce nu dă publicității fotografia cu Kovesi, fostul deputat a zis: „Am făcut, în ultimul an, o mulțime de lucruri poate mai agresive în societate. Viața m-a adus în situația în care m-a adus. Încerc să îmi protejez viața și poziția. Mă gândesc totuși să supraviețuiesc. Vă promit că această poză va fi dată publicității”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here