Într-un video din Napoli, Italia, putem vedea migranții care hălăduiesc pe străzi, ignorând carantina impusă la nivel național din cauza coronavirusului și punând viața altor persoane în pericol. Întreaga țară este în prezent închisă, iar cetățenii au voie să se aventureze numai pentru alimente și consumabile medicale.

„Doar ferestrele de la supermarketuri și farmacii sunt deschise. Doar o persoană din fiecare gospodărie poate merge la o sesiune de cumpărături. Poliția amendează personalele care hoinaresc fără scop clar”, relatează CNN.

Cu toate acestea, materialele video arată ca migranții din Napoli ignoră complet acele ordine în timp ce se plimbă și se ceartă unul cu celălalt.

„Au fost zile în cartierul Vasto din #Napoli, migranți pe alei și trotuare”, a scris Severino Nappi. „Ei sfidează interdicțiile, indiferent de risc. În timp ce noi, italienii, trăim baricadati în casele noastre, există ei, care batjocoresc sănătatea noastră. Regulile se aplică tuturor! ”

Judecând după materialul audio al videoclipului, unele persoane care respectă regulile de carantină par să pledeze de la geamuri ca migranții să se întoarcă în case. Rămânând afară, migranții ajută la răspândirea coronavirusului, care a curmat deja 2.158 de vieți în Italia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here