ANTIFA vandalizeaza metroul din New York

0
386

Gruparea anarhistă, paramilitară, ANTIFA, a protestat ieri în Grand Central Station, New York, împotriva taxei de 2,75$ pentru  transportul cu metroul, dar și împotriva prezenței polițiștilor în metrou.

Aceștia au vandalizat metroul și stația de metrou, instigand la violență împotriva polițiștilor.

Fostul primar al New York-ului, Rudy Giuliani, a reacționat pe Twitter la imaginile vandalismului:  “Acesta este orașul pe care m-am chinuit să-l reformez. Îmi frange inima.”

În toate marile orașe din lume, și nu numai, călătoria cu metroul se plătește, prețul diferă de la nivelul de trăi al fiecărei țări. La fel este și în cazul prezenței forțelor de ordine în metrou si in stațiile de metrou. Cu atât mai mult cu cât vorbim despre New York, orașul în care a avut loc cel mai sângeros atentat terorist, pe 11 septembrie, la World Trade Center.

“Eliberati New York-ul, desfiintati politia”

Revendicările ANTIFA nu sunt justificate, această acțiune fiind una menită doar să submineze autoritatea polițienească, ba chiar să atenteze la siguranța polițiștilor.

Amintim că membri ANTIFA folosesc mijloace violente de a protesta, de la vandalism, la violență fizică și hărțuirea oamenilor care nu sunt de acord cu ideologia marxistă pentru care militează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here