Co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, va crea capsule implantabile care au „certificate digitale” și pot arăta cine a fost testat pentru coronavirus și cine a fost vaccinat împotriva lui.

Mogulul în vârstă de 64 de ani și în prezent cea de-a doua cea mai bogată persoană din lume, a dezvăluit informațianieri în cadrul unei sesiuni Reddit „Întreabă-mă orice”, în timp ce răspundea la întrebări cu privire la Pandemia COVID-19. Bill Gates răspundea la o întrebare despre modul în care întreprinderile vor putea să funcționeze păstrând distanțarea socială și a spus că, „în cele din urmă, vom avea niște certificate digitale pentru a arăta cine s-a recuperat, sau a fost testat recent, sau când avem cand vom avea un vaccin, cine l-a primit .“

Certificatele digitale” la care Gates făcea referire sunt „QUANTUM-DOT TATTOOS” implantabile în om, la care cercetătorii de la MIT și Rice University lucrează ca o modalitate de a ține înregistrările de vaccinare. Anul trecut, în decembrie, oamenii de știință din cele două universități au dezvăluit că lucrează la aceste tatuaje cuantice, după ce Bill Gates le-a abordat cu privire la rezolvarea problemei identificării celor care nu au fost vaccinați.

Tatuajele cu punct cuantic implică aplicarea subcutanată a unor micro-ace pe bază de zahăr dizolvabile care conțin un vaccin și „puncte cuantice” fluorescente pe bază de cupru încorporate în capsule biocompatibile, la scară micro. După ce micro-acele se dizolvă sub piele, lasă puncte cuantice încapsulate ale căror tipare pot fi citite pentru a identifica vaccinul care a fost administrat.

Bill Gates a cerut să fie creat un „sistem național de urmărire similar cu cel din Coreea de Sud, spunând că„ la Seattle, Universitatea din Washington oferă mii de teste pe zi, dar nimeni nu este conectat la un sistem național de urmărire”.

Articol integral:

https://www.forbes.com/sites/mattperez/2020/03/18/bill-gates-calls-for-national-tracking-system-for-coronavirus-during-reddit-ama/amp/

https://biohackinfo.com/news-bill-gates-id2020-vaccine-implant-covid-19-digital-certificates/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here