Comisia Europeană vs.Liviu Dragnea

0
278

“Comisia Europeană nu face comentarii despre comentarii. Mai mult, ca un context general, Comisia a urmărit îndeaproape procesul parlamentar din România şi evoluţia discuţiilor legate de modificările legilor din domeniul justiţiei de-a lungul a mai multor luni. Suntem foarte bine informaţi privind acest proces, mizele aflate în joc precum şi potenţialele riscuri. Suntem frecvent în contact cu Guvernul şi Parlamentul României, precum şi cu sistemul judiciar şi societatea civilă, în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare.Puteţi atribui acest răspuns Comisiei Europene”, transmis către MEDIAFAX,  reprezentanţa  Comisiei Euroepene  la Bucureşti.

Liviu Dragnea a fost acuzat luni de membri delegației  Comisiei  Europene din Romania deoarece, se pare, ca ar fi transmis  informații false la Bruxelles referitoare la acțiunile guvernului Dăncilă privind legile din sistemul judiciar.

„Cum e posibil ca delegaţia Comisiei Europene din România să transmită informaţii false? Transmise la toţi comisarii europeni?”, a adăugat Dragnea, care a lecturat de pe o fişă următorul text: „Din declaraţiile recente ale noului premier – şi asta era cu o zi înainte de 24 ianuarie, doamna Dăncilă nu făcuse niciun fel de declaraţii, a evitat presa – Viorica Dăncilă rezultă că în timpul mandatului său Guvernul va solicita rapiditate în ceea ce priveşte atât adoptarea legilor Justiţiei – care sunt adoptate – cât şi o versiune revizuită a Codului penal şi de procedură penală”, a declarat  Dragnea.

„Câte alte minciuni de genul ăsta s-or mai fi spus anul ăsta? Sigur că mie nu mi se pare absolut deloc corect şi cinstit faţă de România”, a mai spus liderul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here