”Eu sunt convins că Iohannis ar putea să o blocheze (noua lege a pensiilor –n.r.). Sunt absolut convins. (…) El mai ştie ceva – că noi ceea ce prezentăm chiar facem şi românii simt. Au început să simtă şi o să simtă din ce în ce mai mult, şi părerea mea este că este în stare de orice împotriva acestui Guvern, acestei Coaliţii, să facă ceva în această toamnă, să dea Guvernul jos chiar şi prin violenţă, pentru că această lege (a pensiilor – n.r.) să nu intre în vigoare”, a declarat Liviu Dragnea la România TV.

El a făcut referire la anunţul făcut de Ludovic Orban, care a spus că dacă liberalii vin ajung la guvernare vor bloca aplicarea legii salarizării ”pentru ca românii să nu aibă venituri mai mari, pentru ca resursele României să nu fie folosite şi pentru români”.

”A întors înapoi la Parlament legea offshore. De ce? Erau nemulţumiţi prietenii lui? Din moment ce blochezi orice lege bună, o ataci la CCR pe rând tu, partidele care sunt vasale, o întorci la Parlament, faci presiuni la CCR să nu se adopte legile, e clar că nu te gândeşti că primul plan al lui Iohannis e al doilea mandat, adică mai vrea un mandat al nimicului şi primul mandat este tot al nimicului”, a mai spus  liderul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here