În cadrul emisiunii „Deferiți mass-media”, de la DC News TV, în care Val Vâlcu, Bogdan Chirieac și Cozmin Gușă analizează subiectele săptămânii, analistul politic Bogdan Chirieac a făcut câteva referiri și despre situația dezastruoasă de la nivelul sectorului 1 unde lumea strânge semnături pentru demiterea edilului Clotilde Armand în baza unui referendum.

Analistul politic consideră însă că cetățenii Sectorului 1 vor trebui să se resemneze cu gândul că actualul edil va rămâne în funcție cel puțin până la terminarea mandatului.

„Cred că locuitorii Sectorului 1 trebuie să se obișnuiască cu gândul că patru ani va fi primar (n.r. – Clotilde Armand)”, a comentat Bogdan Chirieac, moment în care a fost completat de consultantul Cozmin Gușă: „Vai de capul nostru!”.

Jurnalistul Val Vâlcu a subliniat că și în Timișoara în această săptămână au început să fie strânse semnături pentru demiterea edilului Dominic Fritz, și nu exclude ca o posibilă înrăutățire a situației economice să aducă unele surprize.

„Clotilde Armand a făcut plângere penală la DNA până și portarului. (…) Problema e că dânsa nu este anchetată pentru ceea ce a văzut toată țara: Frauda uriașă de la Sectorul 1”, a completat Chirieac.

Amintim că pe la mijlocul lunii august, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că membrii şi simpatizanţii partidului au strâns peste 15.000 de semnături pentru declanşarea unui referendum referitor la demiterea primarului Sectorului 1.

Totuși, pentru declanșarea unui referendum e nevoie de aproximativ 52.000 de semnături ai locuitorului Sectorului 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here