Am fost o sută și ceva de oameni curajoși, informați, care am luptat astăzi pentru ca dumneavoastră să beneficiați în continuare de servicii medicale și de urgență SMURD gratuite.


Am fost o sută și ceva de oameni curajoși, informați, care am luptat astăzi pentru ca dumneavoastră să fiți siguri că votul dumneavoastră și șansa de a vă afirma politic, nu vor fi călcate în picioare de turismul electoral al PNL.

Am fost o sută și ceva de oameni curajoși, informați, care am luptat astăzi pentru ca dumneavoastră să beneficiați în continuare de servicii medicale și de urgență SMURD gratuite.

Am fost o sută și ceva de oameni curajoși, informați, care au luptat astăzi pentru ca dumneavoastră să beneficiați în continuare de fonduri europene și pentru ca țara să se dezvolte în mod european și democratic, nu condiționat de “statul de drept” controlat de politic.


Am fost o sută și ceva de oameni curajoși, informați, care am luptat astăzi pentru ca dumneavoastră să înțelegeți că pluripartidismul nu mai există, partidele ne-au abandonat, și-au dat mâna pentru a îngropa România.


Am fost o sută și ceva de oameni curajoși, informați, care am luptat astăzi pentru ca dumneavoastră să nu fiți arestați în urma unei înscenări, atunci când veți decide să vă exercitati dreptul la liberă exprimare.


Am fost o sută și ceva de oameni curajoși, informați, care am luptat astăzi pentru ca dumneavoastră, jurnaliști, magistrați, polițiști, etc, să aveți dreptul să vă faceți corect meseria și să nu fiți cumpărați, sau șantajați, de către mafia transpartinică. Pentru că, indiferent în ce domeniu lucrezi, acțiunile politicului te afectează și pe tine și, inevitabil, promovând mafia, vei face parte din ea, nu vei mai fi un om liber.


Am fost o sută și ceva de oameni curajoși, informați, care am luptat astăzi pentru ca eu să pot dormi liniștită noaptea, știind că mi-am făcut datoria morală și civică, față de mine.

Am fost o sută și ceva de oameni plini de speranță că data viitoare vom fi mii, sute de mii, și că nu va fi prea târziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here