“Direcţia de Resurse Umane (…) va verifica să vadă dacă fiecare dosar conţine toate piesele necesare. Mâine, membrii comisiei vor studia dosarele, vor analiza programele manageriale. Joi, începând cu ora 9,00, voi convoca membrii comisiei pentru interviu, evident, şi candidaţii. După care, vineri, deliberăm, ajungem la o concluzie, funcţie de care continuăm procedura”, a precizat Tudorel Toader.

Funcţia de procuror-şef al DNA a devenit vacantă după ce Laura Codruţa Kovesi a fost revocată din această calitate printr-un decret emis pe 9 iulie de preşedintele Klaus Iohannis, care a pus în aplicare o decizie a Curţii Constituţionale.

Patru procurori  şi-au depus dosarele pentru candidatura la  funcţia de procuror-şef al DNA. Aceștia sunt:Elena Grecu – procuror-şef serviciu în structura centrală a DNA, Florentina Mirică – procuror-şef serviciu la Secţia de combatere a corupţiei din cadrul DNA, Marius Iacob – procuror-şef adjunct al DNA și Cristian Lazăr – procuror-şef adjunct la Secţia urmărire penală din cadrul Parchetului General.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here