Gata, Marcel Vela a rezolvat cazul Caracal!

0
230

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat în cadrul ședinței de Guvern de astăzi că s-a finalizat ancheta cu privire la modul în care au acționat polițiștii în cazul Caracal. Mai exact, cu modul în care aceștia nu au intrat în imobilul suspectului Gheorghe Dincă, deși aveau acest drept garantat de către Constituție.

Nicolae Alexe a fost destitut din funcția de la IPJ Olt, în urma acestei anchete. Acesta a acționat greșit în cazul Caracal și în acea zi tragică”, a declarat Vela.

Deci, cum a rezolvat, de fapt, Vela cazul Caracal? Ce facem cu celebrul polițist Pistol, cel care stătea la câteva zeci de metri de Gheorghe Dincă și, totuși, nu reușit să o localizeze pe Alexandra Macesanu? Ce facem cu procurorul Cristian Popescu, cel care a instrumentat dosarul dispariției Alexandrei Macesanu, cel care a temporizat intrarea imobilul unde se afla Gheorghe Dincă? Ce facem cu CSM-ul, care a decis că Popescu se poate întoarce în funcția de magistrat, deși fusese pus sub acuzare pentru abuz în serviciu , domnule Predoiu?

L-am dat afară pe Alexe de la Olt, probabil că îl vom găsi transferat prin împrejurimi, și am rezolvat cazul ilegalităților procedurale din cazul Caracal?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here