Maria Grapini: “În istoria României nu a mai fost asumare pe buget!”

0
555

Schimb de replici între europarlamentarul PSD, Maria Grapini și Sebastian Burduja PNL, în cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3.

Maria Grapini : Domnul Burduja vorbește elegant, dar să nu mai dea verdicte economice. Este o mare prostie să spui ca nu exista creștere economică pe bază de consum! Uitați, eu sunt producător, dacă nu consuma nimeni nimic, eu nu mai prodic, simplu. PNL spune că PSD a vrut să scoată România din UE, dar pe ei nu-i interesează de indicatoarele UE! In istoria României nu a mai fost asumare pe buget. De 3 luni nu avem răspuns, dacă se respectă legea pensiilor, legea salarizării, dacă se schimbă vârsta de pensionare. Suntem țara cu pensiile cele mai mici!


Sebastian Burduja: Doamna Grapini, rușii de la Sputnik v-au făcut europarlamentarul anului.


Maria Grapini: Eu vă aduc să vedeți diploma și trofeul pe care le-am primit, când m-a ales MEP europarlamentarul anului, nu rușii. Primul astfel de premiu l-am primit prin vot online in România, făcut de ziarul Bursa. Al doilea premiu a fost dat de MEP MAGAZINE, adică de PARLAMENTUL EUROPEAN și a fost preluată știrea de numeroase agenții de presă, nu doar de Sputnik.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here