Uite criza, nu e criza. Uite pensia, nu e pensia.

0
344

Florin Cîțu, pionierul sintagmei “sistemul de pensii e CARITAS”, este omul contradicțiilor.
“Am rezolvat cu bugetul”, a declarat acesta la Digi24. Câteva secunde mai târziu, întrebat fiind dacă se vor majora pensiile și dubla alocațiile, acesta a răspuns “nu știu ce se va întâmpla cu pensiile și alocațiile”.
În aceeași emisiune, ne-a mărturisit că este “preocupat de alegerile anticipate, pentru ca reprezintă o oportunitate politică.” Cu alte cuvinte, PNL a decis că trebuie să avem alegeri anticipate înainte să-i sinucidă, electoral, miniștrii lui Ludovic Orban.

Nici când vine vorba despre Prima Casă, Cîțu nu se lasă mai prejos


“Nu mai este nevoie de prima casă pentru că a fost un program care a apărut când economia avea nevoie de susținere și era criză, acum nu suntem în criză.”
Cum este posibil așa ceva? Același Florin Cîțu ne spunea, apocaliptic, că “vine criza” și că suntem atât de săraci, încât dăm în găuri bugetare.

Deci, după cum ar spune Viorica Dăncilă, duplicitară cu ștate vechi, “care este adevăratul Florin Cîțu ?
Comunicarea publică pare că este cheia pentru dărâmarea acestui Guvern.

Aceste afirmații nu au trecut neobservate nici de protestatarii Florin Bădița și Cristian Dide, care au amenințat cu proteste antiguvernamentale. Cel din urmă scandând chiar ieri în fața sediului PNL.

Să nu vă surprindă dacă oamenii obișnuiți vor fi nevoiți să protesteze alături de grupul #Rezist. Totuși, nu putem să nu ne întrebăm ce, sau cine, i-a mânat să facă aceste gesturi, dat fiind istoricul lor de proteste anti-PSD și lipsa “altruismului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here