Am scris în articole anterioare despre importanța anchetei care îl vizează pe Biden pentru România. https://expresnational.ro/scandalul-trump-ucraina-ce-nu-se-spune/, https://expresnational.ro/rudy-giuliani-lanseaza-nucleara-ce-inseamna-pentru-romania/

Sigur, această anchetă este una complexă, analizând atât situația din Ucraina, orchestrarea asasinatelor de la Euromaidan și corupția lui Biden, respectiv acțiunile întreprinse de el în România. De zvonurile cu privire la realegerea lui Băsescu, în urma telefonului primit de Ponta de la ambasada SUA, la finanțarea grupurilor de activiști protestatari din banii americanilor și până la șpăgi date demnitarilor statului, pentru a face drum liber firmelor americane democrate. Aici sunt direct vizați foștii PDL-iști și actualii PNL-iști.

Știu că mulți dintre voi spuneți că “nu se va întâmpla nimic”, și, totuși, toate sforile din ultimii zeci de ani au fost trase de democrați. Deci, de ce nu s-ar întâmpla opusul acum? Cum altfel vă explicați disperarea lui Iohannis și a lui Zuckerman de a se instala PNL repede la putere? O disperare atât de mare, încât își asumă și riscul creșterii sentimentului antiamerican în urma acestor declarații recente. De ce se grăbesc?

Este glonțul de aur al lui Trump și, evident, nu va fi tras până în preajma alegerilor prezidențiale din SUA, deci la toamnă. Pesemne că prin septembrie. De aici și disperarea lui Klaus Iohannis de a avea anticipatele acum, pentru a se asigura că atunci când explodează mămăliga, mass-media și justiția vor fi complet subjugate și, deci, rezultatele anchetei, dezvăluirile cutremurătoare o să fie fix un fâs.

Acum ajungem la rolul jucat de Ambasadorul Zuckerman, acela de a-i ajuta să se consolideze ca putere unică în România, înainte de marile dezvăluiri. Din păcate, le lipsește factorul emoțional, sau de deturnare a atenției de la abominatiile făcute de Guvernul PNL, iar alegerile la termen sunt un dezastru pentru PNL. Deci, trebuie să ne așteptăm la o operațiune de tipul Euromaidan, sau altceva ce poate genera pierderi de vieți omenești. Orice fraudă electorală, orice schimbare de regim, trebuie “justificată” printr-o emoție colectivă. Anticorupția nu prea mai ține, acum e pe bază de morți.

Este cunoscut faptul că pe 10 august urmau să moară mulți oameni, acel plan este încă valabil. Să ne înțelegem, masa de vreo 15.000 de oameni de pe 10 august nu au dispărut și nici nu s-au “deșteptat”, doar sunt ținuți în stand-by pentru următoarele acțiuni.

În Ucraina, democrații au pierdut controlul, odată cu procesul de demitere al lui Trump, dar în România sunt la putere, atât democrații, cât și agenții de influență ai lui Soros. În plus, în România e ciolan de ros, de la privatizarea sănătății și, implicit, prosperitatea privaților, la resursele naturale. Din păcate, pentru noi, aici se va da ultima luptă dintre globalisti și naționaliștii americani, iar noi suntem complet absenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here