George Soros cere ca Zuckerberg să fie dat afară din funcția de CEO Facebook

0
425


Miliardarul de stânga, George Soros, a susținut trebuie eliminat Mark Zuckerberg, deoarece consideră că CEO-ul vrea ca președintele Trump să fie reales.


“Tânărul” în vârstă de 89 de ani a făcut această afirmație într-un editorial din New York Times, intitulat „Mark Zuckerberg shouldn’t be control on Facebook”. „Facebook ar trebui judecat după ce face, nu pentru ceea ce spune”, a spus el. “Repet și îmi reafirm acuzația împotriva Facebook sub conducerea domnului Zuckerberg și a doamnei Sandberg. Urmează un singur principiu de orientare: maximizarea profiturilor indiferent de consecințe.”

Miliardarul a indicat, de asemenea, întâlnirile lui Zuckerberg cu Trump ca ridicând „întrebări serioase”.


El nu a specificat modul în care controlul trebuie luat de la fondatorul companiei. La începutul acestei luni, Soros a făcut același tip de afirmație la Davos, unde susținea că Facebook îl va ajuta pe Trump să câștige al doilea mandat și că lui, efectiv, nu-i convine.


Eeei, Georgel, ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. Înțeleg că ești de stânga și că, în mintea ta de zeu autoproclamat, ți se cuvine totul, dar nu e chiar așa. Nu ai avut nici problemă cu cenzura stalinistă a Facebook, sau cu modul în care, dovedit, Google a manipulat milioane de oameni în 2016, sau cu modul în care Twitter elimină toate vocile de dreapta de pe platformă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here