Arestul central este un loc al terorii, în care se practică teroarea, se incalca drepturile omului si drepturile deținuților, în care medicii nu-și fac datoria.

Un medic care încerca să îndulcească viață celor din arest a fost dat afară și i s-au întocmit dosare. A fost dat afară, pentru că încerca să trateze uman deținuții. Practica aceasta este confirmată de OCHR, organism european pentru apărarea a drepturilor omului, căruia i s-a interzis de un an de zile să verifice starea deținuților din arest. Le transmit medicilor și directorului de acolo că pușcăria e și pentru ei, nu pot să omoare un om pentru că așa vor ei. DNA face presiuni pentru ca deținuții să nu primească ajutor medical, medicamente. Apropo procurorule, din dosarul Pintea, te faci vinovat în acest moment de ascunderea unei mite de 168.000 euro, verificată și făcută publică de Banca Mondială,  de la denunțătorul dumitale. Domnul denunțător a făcut o fraudă, a dat o mită acum trei ani de zile, în urmă căreia Banca Mondială l-a exclus din licitații, iar DNA acoperă această hoție. S-a luat vreo măsură cu polițista care a îmbrâncit-o pe Pintea, domnule Vela? Acolo scrie că trebuie încătușată doar la reținere, nu că trebuie dusă la spital în cătușe.”, a declarat Gelu Visan despre cazul Sorinei Pintea, la RTV.

“Astazi la orele 10.30 voi merge la “beciul domnesc”. In vizita la Sorina Pintea.
Stiu zona destul de bine ca am stat pe acolo vreo 6 luni in total.

Cand toti “barbatii tarii” fug si se suspenda si se ascund, este datoria noastra sa ii aparam pe cei abuzati si sa le aratam tuturor ca nu ne este frica de catusele lor.
Cazul Sorina Pintea este o facatura si un abuz!

Update: Am bulversat “beciul domnesc”
Florile sunt obiecte / bunuri interzise in legislatia procedurala romaneasca. Nu pot fi inmanate persoanelor private de libertate. Nici de vizitatori si nici de avocati.
Ca sa stiti. Romania normala. Revin in curand cu vesti.

Update. Nu ma lasa sa o vad. Sunt prea “periculos”. Revin.

Update2. I-au facut azi un dosar si domnului avocat Mocanu, aparatorul Sorinei. Revin.”, a scris colonelul SRI, Daniel Dragomir, pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here